De nieuwe gehoorversterker van Sonic Sound kunt u direct en zorgeloos gebruiken. Met een eenvoudig menu brengt u zelf uw vertrouwde gehoor weer terug, zonder tussenkomst van een audicien. Het model is zeer klein, zonder aan scherpte te verliezen. En dat geldt ook voor de prijs:

Slechts € 199,-.

Black Friday Actie!:

50% korting! gedurende 24 uur! Gebruik kortingcode “Black Friday”

Deze actie geldt nog:

Deze actie geldt voor maximaal 100 toestellen Op=Op

Deze code is 1 keer geldig per klant.

Sonic Sound x 1

Nieuwste model voor linker- of rechteroor, met Volumeregelaar (Nieuw). Ideaal om vergaderingen te volgen, gesprekspartners te verstaan op verjaardagen en om tv te kijken zonder dat anderen zich aan de herrie storen. Prijs inclusief zes batterijen en gratis verzending:

€ 199,-

Sonic Sound x 2

Nieuwste model voor beide oren, met Volumeregelaar (Nieuw). Ideaal om vergaderingen te volgen, gesprekspartners te verstaan op verjaardagen en om tv te kijken zonder dat anderen zich aan de herrie storen. Prijs inclusief zes batterijen en gratis verzending:

€ 349,-

Gratis uitproberen

Om u een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden, is het bestelproces veilig, eenvoudig en kunt u de Sonic Sound altijd 30 dagen gratis uitproberen. Service zoals het hoort!

Scherper horen voor een scherpe prijs

Wij willen een scherper horen mogelijk maken voor een scherpe prijs. Daarom zijn onze producten zo ontwikkeld, dat iedereen ze zonder de kostbare tussenkomst van een arts of audicien kan gebruiken. En door Sonic Sound direct online aan te bieden, besparen we ink op de marges die winkeliers in rekening brengen.

Waarom zijn onze klanten zo tevreden? Lees hieronder wat er onder de motorkap zit…

Adaptieve Feedback Cancellation Technology

10 band Layered Noise Reduction

4 channel Wide Dynamic Range Compression

12 bands of Gain Adjustment

4 Independently Programmable Memories

6 step Volume Control

Programmable Power-on Delay with Adjustable Level

Memory Change / Low Battery Indicator

Wide Band Maximum Power Output (MPO) Limiting