De nieuwe gehoorversterker van Sonic Sound kunt u direct en zorgeloos gebruiken. Met een eenvoudig menu brengt u zelf uw vertrouwde gehoor weer terug, zonder tussenkomst van een audicien. Het model is zeer klein, zonder aan scherpte te verliezen. En dat geldt ook voor de prijs: Slechts € 199,-.

Speciale actie:

Sonic Sound 30 dagen uitproberen! Vraag hier aan.

De Sonic Sound is een speciaal voor u ontwikkelde personal amplifier. Met deze gehoorversterker kunt u weer scherper horen en daardoor scherper leven.

Sonic Sound x 1

Nieuwste model voor linker- of rechteroor, met volumeregelaar voor 4 voorgeprogrammeerde standen: Algemeen, Luid, Rumoerig en Energie- besparend. Prijs inclusief zes batterijen en gratis verzending:

€ 199,-

Sonic Sound x 2

Nieuwste model voor linker- en rechteroor, met volumeregelaar voor 4 voorgeprogrammeerde standen: Algemeen, Luid, Rumoerig en Energie- besparend.

Prijs voor twee stuks inclusief zes batterijen en gratis verzending:

€ 349,-

De Sonic Sound is een speciaal voor u ontwikkelde personal amplifier. Met deze gehoorversterker kunt u weer scherper horen en daardoor scherper leven.

Gratis uitproberen

Om u een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden, is het bestelproces veilig, eenvoudig en kunt u de Sonic Sound altijd 30 dagen gratis uitproberen. Service zoals het hoort!

Scherper horen voor een scherpe prijs

Wij willen een scherper horen mogelijk maken voor een scherpe prijs. Daarom zijn onze producten zo ontwikkeld, dat iedereen ze zonder de kostbare tussenkomst van een arts of audicien kan gebruiken. En door Sonic Sound direct online aan te bieden, besparen we ink op de marges die winkeliers in rekening brengen.