Mis niets

De Sonic Sound is een  gehoorversterker die u zal verbazen! Met deze gehoorversterker kunt u weer scherper horen en daardoor scherper leven. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Mocht het toch  niet naar uw volledige tevredenheid zijn, kan u het gewoon terugsturen, waarna u uw geld terug krijgt. Fair toch?
Herken de subtiele geluiden in een rustige omgeving, beluister uw favoriete muziek en voer een goed gesprek zonder problemen. Dankzij Sonic Sound beleeft u uw omgeving intens en vertrouwd. Zoals u het behoort te horen!.

Ervaar de gehoorversterker zelf! 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Onze producten

De Sonic Sound Gehoorversterker is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technieken op het gebied van hoortoestellen.
Het product is voor iedereen meteen te gebruiken. Op maat opmeten én een bezoek aan de audicien zijn daarom niet nodig.

 

Deze gehoorversterker is speciaal voor u ontwikkeld om scherp te horen en meer uit uw omgeving te halen.
Er zijn 4 voorgeprogrammeerde programma’s waarmee er voor iedereen een geschikte toepassing is:

 

• Standard: Voor gebruik bij normale, dagelijkse situaties
• Loud: Extra versterking van omgevingsgeluid
• Rumour: Extra focus op uw gesprekpartner in rumoerige omgevingen.
• Mute: Energiebesparende stand voor momenten van rust
gratis verzending
30 dagen ‘niet-goed-geld-terug’ garantie

Zien, voelen, ruiken, proeven én horen.

Het perfect beleven uw wereld begint met goed horen. Dankzij al uw zintuigen staat u midden in het leven. Verscherp uw gehoor met Sonic Sound, de moderne, innovatieve gehoorversterker. Met deze slimme, stijlvol vormgegeven gehoorversterker beleeft u uw wereld weer puur en intens.

Overtuig uzelf vrijblijvend, hoor de vogels weer fluiten!

Sonic Sound is de nieuwste standaard voor gehoorversterkers. Het toestel is klein van stuk en modern uitgerust, voorzien van de aller slimste technologiën.

Sonic Sound is er speciaal voor u: Voor al die momenten dat je scherp moet zijn en alle zintuigen aan het werk wilt zetten.

Door onze jarenlange kennis en ervaring in de hoortoestellenindustrie kunnen we Sonic Sound voor een zeer aantrekkelijke, vaste prijs aanbieden.

Onze oplossing

Grondig onderzoek toont aan dat 95% van de mensen beter geholpen is met hetzelfde toestel voor zowel het linker als rechter oor. Sonic Sound biedt daarom de oplossing door middel van een (set) gehoorversterker(s) voor één vaste prijs, Mocht het toch  niet naar uw volledige tevredenheid zijn, kan u het gewoon terugsturen, waarna u uw geld terug krijgt. Fair toch?

Onze motivatie

In Nederland hebben bijna 2 miljoen mensen storend gehoorverlies. Toch houden jonge, vitale mensen hun gehoorproblemen vaak onbesproken.  Daarnaast zijn gehoortoestellen ook nog eens te duur in aanschaf.  “Dat kan beter”, vinden wij bij Sonic Sound.
 
“Toen ik met mijn moeder voor een gehoortoestel op zoek ging schrok ik mij wild wat een beetje toestel moest kosten. Prijzen waren vanaf € 600,00 per toestel. En dan had ze er nog 2 nodig ook, want net als ongeveer 95% van alle mensen met gehoorproblemen heeft zij aan zowel links als rechts gehoorverlies.”
Sonic Sound levert om deze redenen – zo nodig – één (1) set met twee (2) gehoorversterkers per klant, voor 1 vaste prijs.

Ervaar de gehoorversterker zelf! 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Klinkt goed, toch? Overtuig uzelf en test Sonic Sound bij één van de verkooppunten.

• Scherp geprijsd
• 30 dagen niet goed geld terug garantie!
• Modern design
• Direct te gebruiken
• Keuze uit 4 programma’s
• Gratis verzending

 

Ervaar de gehoorversterker zelf! 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Vragen? Wij staan voor u klaar, bel of mail ons voor meer info.

[efb_likebox fanpage_url=”IntensifyYourSenses” box_width=”640″ box_height=”320″ locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”1″ hide_cover=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”0″ ]